Thursday, April 30, 2015

Rumbling

Setiap hari. Buat perkara yang sama. The same chores. Keep repeating. It’s either you get bored and annoyed or get contended and having a felicitous life.
Kalau kau tak suka apa yang kau buat sekarang, you’re torturing yourself. Seriously...
Kau tak suka dengan apa yang kau buat sekarang. imagine macam mana setiap hari kau bangun pagi. Eh!bangun pagi dah lah satu benda yang typically tak best langsung untuk certain people, lepastu kena bangun and bekerja dan hadap sesuatu yang kau tak suka. aduh! everyday ok..prffff..
Lepastu kau expect the whole day would run smoothly? Bullshit. Oh harapan yang mmg tinggal harapan. Permulaan hari yang tidak baik selalunya membawak hingga ke hujung hari. Percayalah cakap aku. Almost everyday benda ni berlaku lagi2 hari isnin.kann...

So kau ada dua pilihan.
1. Make a change.
Or,
2. Love for whatever you have now and then.
Kalau kau rasa,kau tak mampu ubah kau tak ada kuasa atas apa yang kau hadap bekerja sekarang then kau kena pilih untuk suka apa yang kau ada sekarang.

Try to ask yourself,
Actually,are you who you are want to be?

Hmmmmm...zaman skranag takde tepuk dada tanye selera. Tepuk2 bantal terus tido jek lagi baik..

posted from Bloggeroid

No comments: