Thursday, August 14, 2014

Hutang Dengan Blog Sendiri

Ok blog, tam mahu citer banyak-banyak sebab aku banyak hutang entry dalam ni. Entry adik aku kahwin..hahahah..yeeee si selenge tu dah kahwin. Macam-macam hal jadik, panjang gak jodoh diaorang. Lepas tu nak citer pasal hari raya pulak. Citer pasal dapat APC, citer nak ambil exam lagi Law (sangat tak suka study)
 Sebelum tu aku saje-sajelah nak berborak pasal diri aku. Yang aku tau aku makin garang, makin menjadi rimau semenjak berboskan yang baru ni. Ditambah-tambah lagi dengan perangai kawan yang menjengkelkan itu.Ohhhh plezzzzzz. Kisah lama kot, tak perlulah nak jaja lagi kisah yang kekonon aku ni kecik hati bagai kau bertunang. Memang tak lah kan. dah ko taknak cakap what the hal lah aku nak kepoh2. Dah selamat pun kahwin gituuuuuuuuuu!!
Seriously aku tak paham, kenapakah beliau sebegitu. Kenapa ye orang ni macam ni, kalau sendiri yang silap suka tunding jari kat orang lain. Lillahitaala aku tak rasa hati pun. Aku sendiri ada kawan baik dan tak perlu prang macam kau. Mulanya aku kawan dengan dia sebab kesian kau tak de kawan yang nak ngam dengan kau. Haishhh..cite banyak2 pun tak guna. Buat aku tak paham, bila nampak aku mesti nak larikan diri. Perluke begitu? Dah pandai kan...dulu asyik2 aku jugak yang kau carik. Takperlah, aku ikhlaskan ilmu yang dahulu aku bagi kau.
Berdendam? Mungkin..ntah! Aku pun tak pasti. Kalau aku dendam, pasti aku balas ape perbuatan diri dia pada aku. Terkilan? Kebarangkalian. Sejujur-jujurnya aku tak suka bermasam muke dengan sesiapa pun wahima musuh. Tak suka atau tak berkenan, aku biasanya diamkan diri. Memang tak apekkan kau.
Haishhhh..dengan tercerita semua benda ni kat blog, aku nak lepaskan semuanya. Lantak kaulah dengan perangai kau macam tu. Aku tau, aku tak suka orang. Orang pasti tak suka aku. Itu hukum dunia
Nantikan blog aku bernyawa balik...
Wasalam

No comments: