Monday, February 24, 2014

Cak!!

Maafkan saya..maafkan saya blog sebab sudah lama benar tidak membebel kat awak kan?Lebih 2 bulan gitu, dah masuk tahun 2014 pun ni ha. Ada yang rindu saya tak ni?ada tak?ada tak?hahaha.Budget kamu retislas ita. Saya akan cuba menggigihkan diri untuk rajin berblog walaupun saya tahu tidak ramai readers dan tidak banyak kisah yang hendak disharekan bersama korang semua. 
Apa azam tahun baru?takdok menda azam pun,cuma nak perbaiki tahun lepas ke tahun ni gitu. Kira upgrade here and there lah. Macam-macam jadiklah tahun 2014 ni. Saya marah orang, saya marah diri saya, saya naik hangin tiba-tiba, saya menyampah orang, orang menyampah saya.hahaha. Life yang sama aje kot.Takdelah,takderlah..tipu jek! Tak mahu cerita arini, lain kali saya citer sebab blog ni baru nak hidup.hahaha
ok
bye

Macam biase, saya suka abiskan penulisan saya secara tiba-tiba macam mood tuanpunya blog ni jugak lah kan.muahahahaha

No comments: