Monday, November 4, 2013

Hatyai Part 1

Actually kan aku dah pun update Part 1 ke Hatyai ni thru my hp, tapi hampessss ilang semua. Penat mak jemah taip tau, tengah semangat time tu nak story kat sana. Sekali tengok balik, xdak dah. So penat lah aku menaip balik segala macam alkisah nye. Perginye 25 September 2013 n balik 28 September 2013, pergh gila letih naik bas. Kiteorang gerak dalam kul 9.30 macam tulah, sampai kat bukit kayu hitam dalam kul 8.00pagi. All the way tu hujan selebat-lebatnya, dengan tak pakai stokin kau. Memanglah sejuk beku aku. Kawan aku si nurul aku tengok sedapp jek tido, aku gak terjaga-terjaga. Kami pergi menumpang dengan geng-geng merlimau, mula2 malu2 kucing gitu sebab dahlah menumpang kan dengan geng lain tapi tak sangka pulak kebanyakan yang pergi tu gila-gila. memang bestlah walaupun tak mandi 30jam. ko mampoooo???hahahahaha. Kali aku dan nurul decide tak mahu pergi dengan beg ala-ala keluar AF, nak backpacking aja. alhamdulillah keputusan kami memang tak silap sebab sangat memudahkan pergerakan kami..amin

No comments: