Thursday, July 4, 2013

Owh My Gucci

Owhh my Gucci...my gucci...Aku tak update blog lebih 6 bulan? Apa sudah jadik wahai ita yang suka pot pet pot pet pot pet ni??Hehehehe..to many things lepas sudah, banyak cerita best dan tak best ntah mana pergi dah x ingat dalam otak ni. Perasaan marah yang biasa aku lepaskan kat blog pun ntah ke mana pegi, ilang dah marah2 tu semua..
Sebenarnya aku tak berapa gemar update blog bila masa ada orang lain di sebelah aku, dibelakang aku dan disekitar2 aku menengok ape yang aku mentulis. mak tak suka nyah...paling benci hokey..
Nantikan ajalah blog ni akan sentiasa berupdate lepas ni thru hp..

Ini sekadar mukadimah semester break yang kedua gitu..ahaksssssss

No comments: