Monday, October 8, 2012

Monday blues again?

Dengan hujan lebatnya. Dengan sejuknya ni ha. Opkos ada rasa malas sangat-sangat nak pegi keje....tapi kene pegi juga dengan azam dan semangat yang baru. Tq allah, tq family,tq abang and tq friend yang bagi semangat. Tq mesej aku panjang lebar dan berbakul-bakul semangat bagi kat aku. Tq friend yang nak sama-sama support aku..tq abang for the money yang beli buku baru tu ehhh..ratusan lagi..love u sangat2.
Walooopon aku tgh monday blues ni..hikhikhikhik





Hensem kan?..ok xde motif...bye



posted from Bloggeroid

3 comments:

Nurul Jiyana said...

minggu gi jgn nk cuti2 eh..coz ari jumaat dh nk cuti panjang..rileks kak..u can do it..kite akan sntiasa support akak..jgn stress2 eh..

Hanna a.k.a Pu3 salju said...

yg failed biar failed..yg penting..life kena enjoy beb...cheer up my fren..luv u....(psst2..jgn lupe souvenier tuk aku nie...)

ietah said...

nurul..nak jln2 camne?asik teringat paper kpsl yg failed tu jek tau..

ana...failed2 pun,aku teringat jek ni..mcm bodoh wei.boleh jek,kasik alamat ko..tak pun meh dtg lcct ari senin tu.flight landing 1.30ptg