Saturday, July 7, 2012

Surpriseeee...

Sebenarnya entry ni dah ditaip 2kali tapi ilang. Ilang tahu? Penat-penat taip dengan gigih sekali publish,kekonon g lah tgk kat google kau.. Gigih menggoogle blog sendiri nak tengok apa yang aku tulis tu publish ke tak. Ehem..ehem..ehem..dengan hp baru. Sekali tengok,eh!mana entry tu? Tak terpublish rupanya dan salah install pulak application blog. So sekarang terpaksa rela buat entry baru,harus jugak guna hp nanti cik abang kata aritu nak tukar hp sebab senang nak berblog...eceh! Budget blog glamour u.hahahaha. Ok2, back to story yek. Minggu ni aku bergelut dengan exam bagai,dan paling best tu tarikg exam ari pertama hari besday aku. Niat hati kalau2 dapat duit lebih naklah blanje cikgu-cikgu sekolah ni haaa kan. Aku ni selalu mengamok kat sekolah,ari-ari mengamok. Mana taknye,aku belum letak beg dah terpa aku. Eh!mak bengang ok! Aku taulah keje aku, by today gak aku siapkan. Senin lepas aku bagi untie cleaner merangkap pengerusi PIBG sekolah ni duit beli kfc sebab dah niat nak blanje. Aku ingatkan untie dah beli dan makan rupanya tunggu aku semalam. So semalam makan-makan sampai bentak perut,dah sememangnya aku lapar pasal sampai2 je sekolah kul 8.00pg ngadap keje sampai kul 12.30tghr nak kencing pun takda masa siap tahan lagi kau tahu? Bertapa comitted keje.Tak dapat APC tahun depan tak taulah... Hahahahah berangan. Acah mak enon. Dah makan sambung keje, siap tak balik umah lagi. Tup2 kejap tu diaorang datang sergah aku bawak kek? Ha? KEK?Aku memang terkejut tapi macam biasa aku ni payah menangis kalau hepi2 ni. Bukan tak surprise, surprise.Thankss cikgu2..kek pun sedap. Azam umur 33tahun? Takda apa cuma nak hidup dengan kesihatan yang baik dan urusan dipermudahkan. Anak? Redha sudah.umur pun dah 33tahun. Hadiah pun beli sendiri.hehehehe. Keylahhh daaaa...jom tgk gambo budak tembam ni

Sedapkannnnn?


Apesal muka aku nampak lainnn do?

posted from Bloggeroid

No comments: