Monday, May 28, 2012

Kepoh...

Mesti korang kata ape lahh..tu pun nak kecoh, tu pun nak blog..nak naikkan traffic blog le tuhh.Aigooo..nehi lah sista2 n bro2 org makcik n pakcik. Aku memang bengang dengan minah ni, aku tak kenal pun dia, and opkoss dia xkenal aku. So dia xde hak nak reply komen aku like a ko tu mcm ustazah norbaayah..Umur pun baru 20tahun..baru nak jinak2 hapeee dgn FB?Nak mencelah orang tak heranlah..tu biaserlah dalam FB,tapi wadepak lah kan ko komen ape yg aku tulis macam kau malaikat..
Yang lagi menunjukkan perangai kau mcm lahanat..dah kau tulis macam2 boleh pulak kau delete komen tu like aku ni macam puaka sangat kan?macam jahat sangat lah buat taikk dengan kau.Padahal kau tu...eh!malaslah nak maki..Silap aku tak printscreen ape yang kau dah delete,tapi lucky notification dalam email ade..Aku nak storry de morry pun tak tau macam mane nak lekatkan komen-komen dia ni..
 nampak tak komen aku yang 1, 2 dan 3?selepas aku komen yang 1 dia reply yang bawah ni..
 Waddepak lah kan...nak komen pade komen aku yang pertama?aku kenal dia pun tak....So aku mmg skodeng lah fb dia kot2 dia ni mmg baik tahap malaikatttt lah kan...skali!what lah?bahasa lagi macam hawau...so aku balas lah komen yang kedua..skali jawab pulakkkk.. yng kat bawah ni..
 lembu binatang comey??ko tak sekolah hape dik?lembu ko kate comey?ade ko tgk org jual patung lembu bagi anak-anak main?sah tak sekolah tinggi macam hakak 15 tingkat kan..

 Ade ke aku melenting??aku reply xdelah tanda seru tu 1000x kali..ayat baik2 per..skali dia jawab mcm ni...lepas tu delete komen...hahahaha..budak2..so aku pun mmg dah malas nak layan,aku stop ajekrlah ..gasak kau lerr budak...skali tu adik aku n adik ipau aku pun masuk komen..ni semua sengaja ler tu nak tgk along dia jadik singa..hahahaha..
kau tak tau private wall kau kan?owhh lupe..sekolah tak tinggi n budget the cun everlah dalam pontian tu..kan aku dah cakap,dia mesti meroyan dalam fb dia...seee betul lah weiii dia meroyan,.dia ingatkan kawan-kawan dia backing dia,skali kene kutuk jugak...so aku dah pun bagi fb budak ni..kalau nak skodeng..silaaaa lahhh...ayat2 semua macam haremm...18sg


aikkk...no tel pun ade???nak call pun boleh...hahahaha..jual insuransss maaa
budak ni sbelah kanan...

thankss adik wat hangat kat fb...huhuhu

No comments: