Saturday, November 26, 2011

Addicted

Sejak 2-3 bulan lebih kuranglah kan,aku perasan aku dah addicted dgn kopi mcD which i think its not good for my body..i guess so lah.Memalam aku dah susah nak membuta,terkelip2 mata memalam.Yes,aku masuk tido awal lepas isyak but around 1-2 am mata aku membuntang sebesau-besaunya then tak boleh tido sudah.Adakah sebab kopi di bawah ini?Atau kepala aku serabut dengan banyak masalah keje dan peribadi?
Masalah memang kawan baik aku dari dulu,selesai yang ni dapat yang baru.it will be continues until kiamat kot?No?Yes?hahahaha tunggu ajalah bhai masalah aku selesai.haishh

Dalam seminggu,sure aku tala 2-3kali kopi ni,taknak kopi cap kapal api,kopi cap aik keok ke dan apa-apa kopi.Nak kopi arabica mcD jugak.Habis aku!Kira dah ketagih kan?haiyooo camnelah aku nak buat ni.
Husband aku pun dah bebel-bebel dah even mulanya dia layankan aje selera aku ni.But tadi dia sudah sound sama aku,this is the last,no kompromi..abang tak mau beli lagi.ketagih..
sob..sob..sob..baiklah bang,u taknak belikan i,nanti i ke melaka i beli..sbb u kate tak mahu beli bukan tak bg minum...ngehhh

No comments: