Tuesday, September 20, 2011

Teringin...Mengharap....Impian...

Skarang ni dalam list aku teringin sangat nak mengadakan 3 barangan ni dulu. Tu baru barang-barangan,bukan lagi yang benda-benda lain yang jadik harta kekal dan impian lain yang belum sempurna. Tapi nak adakan 3 barang ni dulu..Insyaallah tahun depan dapat lah 1 dari 3barang kot,masih dalam mengumpul money...money...money...yehaaaa
dapat macam ni murah lagi ni pun ok...tapi nak nikon DSLR jugak..harga dalam RM1300..ada x?

hahaha....yg ni confirm dalam list sudah..


putih itu menawan...cara bebb!

No comments: