Thursday, September 29, 2011

Tak Lawak Pun

Dah 2 hari mulut aku sakit dan pedih-pedih macam ulser ditambah lagi 2 hari juga aku berak-berak darah. Mak cakap kot-kot aku kene buasir.Buasir mak?Rasa-rasa aku berak taklah meneran bagai,berak biasa-biasa ikut flow.Ikut flow tau.HAHAHAHA.Hengko ada?
Eh!boleh gelak lak aku yek?padahal tengah marah ni.marah tau,bengang. Biasalahkan dah tak ada kerja sangat (padahal keje melambak nak kene siapkan) .Maka bila bersenang lenang,aku rajinler hadap facebook tapi aku ada kerja pun facebook jugak aku hadap.Well,pekerja rajin ler katakan.
Aku hapdateler status dekat facebook,konon-konon nak simpati dan sharing is caring ler kan. Kengkawan aku reply semua aku accept pasal logic.
Ade satu le badigol sooot ni,kazen aku jugak tu sebelah waris jari hantu lagi tu.Muka jek harap cantik!Nak bergurau tak tahu tempat tak kena masa.Senang cakaplah kan bodohhh! Ha,barulah aku jumpe pretty without brain!.Biarlah rupa kurang,akal mau ada laa corr...
Malas aku nak tulis ape dia tulis,korang bacalah..tafsir sendiri kebodohan nak gurau..click bawah sini tuk tumbesaran..
Aku bukan manusia tak boleh bergurau,aku bergurau lagi kasar corr..tapi pikir ler jugak gurau tu kene ke x kena...


ni bukan aje sakitkan hati aku,tapi bengang pun ye jugak..

-
-
-
-
babi

No comments: