Friday, September 23, 2011

Domino Pizza

Semalam 1 Malaysia dapat gaji,aku pun samaler jugak.Lum gaji lagi dah pikir agih-agihkan gaji tu ke mane. Simpannyer lain,jolinye lain,bagi mak tu wajib. Orang dok kepoh2 dalam FB kata Domino Pizza sedaplah, lagi sedap dari  Pizza Hut,Shakey Pizza.Ye ke?sedap sangat2 ke sampai ade yang meroyan dalam FB i tell u.
Fuh,tergoda lah jugak dengan iklan2 tak berbayar tu. Nak jugak try,memang disengajakan perut ini dikosong-kosong2kan supaya ada ruang nak letak domino pizza,cewah ruang xboleh belah2 padahal muat ajer ni kalau makan 14kali.hahahahaha.caya dok?Taklah ingat aku cookies monster ke?
Makan bertiga dengan adik dan member seiring sejalan,pergilah cuci-cuci mata dan cuci-cuci mulut dan cuci-cuci duit kat domino pizza.Bila masuk jek,lorrr kecik jek tempatnyer.Adalah 5-6 meja ajek.Wah!muklalah jakun tu datang,eleh..ape ade hal kalau korang gelakkan aku jakun.Memang xpernah masuk pun kan?Pi order makan,eh siap mintak no tel bagai..yerlah..yerlah..yerlah..aku kasik.2 Regular pizza untuk di makan 2 low weight dan 1 over weight.Agak2 habis tak?Hello,jangan ingat saiz aku agak besar dari yang 2 orang ni,aku boleh habiskan makan iyek?1 regular yang habis,lagi 1 regular dibahagi 2.Nurul bawak 1 aku bawak 1.
Kesimpulan aku...yes!lagi sedap ldari pizza yang lain2..ada can nak g makan lagi.Bulan depan maybe..

Gambo aku kasik upload kendian key..
ntah natang pesal xboleh upload gambo...

No comments: