Monday, August 8, 2011

Abang Sepupu Aku Xcident Lagi #1

Dahulu bila bangran bercerita aku tak dapat nak gambarkan macam mane. Tengok gambar pun still xde ape2 rase cume dalam hati ckp kesiannya,sure sakit sangat2. Now!Aku tengok,aku nampak,aku lihat dengan 4bijik mata aku (plus cermin mata) ya allah,sampai ke dalam hati aku rasa,aku yang sepupu dia pun tengok dlm video pun boleh sentap.Bukan motor kapcai yang bangran tunggang. Setiap kali keluar kat astro ramadhan,aku bagitau bangran dan tanye dia macam2.Macam biasa,bangran akan cerita pada aku apa yang berlaku.Tapi sorry geng,aku tak dapat tulis sini macam2.P&C aku dengan abg sepupu aku.HAHAHAHA..macam retis gituh..Nak tau,boleh tanye direct pada dia.If aku dapat greenlight dari beliau,baru aku tuliskan kat sini.Bagaimana kaknah wife bangran berhadapan dengan situasi macam ini ye?Sangat2 respect dengan kaknah.Love u so much lah kaknah.Eh!tetibe teringat budak2 3 orang tu...rindunya maklong kat kamu..

No comments: