Thursday, August 4, 2011

Abang Sepupu Saya Kembara ke Bumi Suci

"Long,jangan ko lupe tgk bangran ko dalam TV3 berita".masih aku teringat2 lagi arwah abah aku pesan suruh tengok TV3.TV3?what?hahaha.Memang aku tak gemar tv3,ntah pesal. tapi sebabkan abah dah pesan,so aku tengok.Barulah aku tahu yang abg sepupu aku join kembara ke bumi suci,if tak silap aku 11 peserta dan start 15 May 2010.
video
Motor abg sepupu aku rosak

Bangga?Yes!aku bangga abg sepupu aku diantara11 bikers yang menyertainya.Even dia dari Singapore,tapi adakah jadik permasalahan jika dia turut serta. Aku tahu serba sedikit keadaan dia mase join kembara ni. Orag perli,orang mengata.segala macam tapi!Aku tau dia boleh harung dan berdepan dengan cabaran, dugaan ni semua. Dah 3 episode aku tengok dan sekali pun aku tak terlepas.Eh!ade..ade..salah bangran aaaa,dia cakap 106 oasis..tapi tak ape kan?Asalkan kami 1 family  xlepas tengok episode seterusnya.Tapi sayang,bangran tak dapat tgk fresh dari ladang.So aku record gunekan hp cabuk aku ni.hopefully dapat tgk part2 yang ada.Aku n family lebih focus tgk abg sepupu dari tgk yang lain2...hahahaha..dari erti kata lain..kami "geng jahat" bangran ok!

Ada 1 video aku xdapat nak upload kat sini.Ape masalah pun tak tahu.nak kate lame just 1 minit lebih2 jek.video yang tu wawancara dengan abg sepupu aku.eeee...geram tol.now aku try upload kat youtube.harap2 boleh.
video
Rosak lagi..

tunggu part lagi 1 ok..

daaaa

No comments: