Tuesday, July 12, 2011

Lepaking

Sbelum cerita minggu lepas menjadi basi dan tak sedap di baca atau di skodeng, maka aku cepat-cepat nak cerita dan upload gambau. Sementara cerita masih fresh dari ladang ini,rite?Adik balik ponteng class cuti lebih kurang seminggu kot pasal dia sampai hari senin 4.7.2011 sehari lepas besday aku. Dia sampai lebih kurang dalam kul 9.00malam camtu, cam biase banglong dia g ambik berteman kan aku secare tibe2 nak ikut sebabkan muntah yang banyak lepas makan pewot kosong.
Hari Rabu g jenjalan dengan adik n member aku nurul ke JJ baru pastu tengok movie "sekali lagi" yang mana citer dia best buatkan aku menangis dan ketawa pada masa yang sama. Hari Jumaat malamnya g makan ikan bakar kat Anjung Batu, untuk pengetahuan umum aku 1 family dah lama tak keluar makan macam ni lastnye pada 3.5.2010 makan ikan bakar juga di tempat yang sama tapi dengan arwah abah. Masa kiteorg sampai mak melayan perasaan sampai keluar air mata teringat arwah abah yang sangat suka makan ikan bakar. Makan berempat hanya rm93.00 bagi aku murah sbb makan 2 ekor ikan,udang, sotong celup tepon yg semuanya banak sampai mengah nak makan. Sabtunya pula berjalan dengan mak lagi ke Mydin 1 family. Mak nak beli tudung katanya.
Hati aku hepi tengok mak aku nak keluar rumah berjalan dengan kami bertiga. aku kalau boleh mana-mana berjalan mesti nak bawak mak aku.

tetibe aku kering idea..korang layan gambau ajerlah ekk..












No comments: