Sunday, July 3, 2011

Larian 1M 1S 1M

Tambahan 1PT,huehuehue..Tapi aku tak lah lari sangat2.Mula2 tu berlari jugak tapi bila aku pandang belakang ade sorang cikgu terkedek2 jalan,timbul pulak rasa kesian. Bukan lah aku ni berlari bebeno,mak aku pun dah pesan jangan lari sangat terkejut urat nanti.
Bila dah tertinggal belakang tu pepaham ler,kompem sesat jalan.hahahahaha.dah terlenggang kangkung jalannye,tup2 hilang budak2 ke depan tanpa dikesan.Yang cikgu sorang ni pun satu,bukannye dia simpan map larian.Jalan baik,pulang ke sekolah (alasan baik punye dah sesat). Balik sekolah bukan aku dok diam,sambung main basketball dengan budak2 ex student sek yg monteng g sek diaorang.Syok woooo,bile lagi mau berheppy cenggini kan.Tapi langit tak selalu cerah,jangan buang air setempayan..ok fine,takde kaitan.Kepale aku tetibe datang menyerang sakit sangat2 dengan perut lain macam rase berserta loya semua.Sudah!!Apa yang sudah terjadik kepada aku?Tak pernah macam ni tahu.Memang gila tak tentu arah haku kat sekolah,pulak tu aku drive pegi sekolah.Nak taknak kene tunggu jugak bagi reda semua.Eh!aku ingatkan ok,makin lama makin teruk siap aku dah muntah2 kat sekolah.Dalam kul 12 aku balik jugak drive kete dengan mata pandang berbalam2.Sampai rumah muntah lagi,kepale pusing..alahaii..






Malam tadi baru separuh ok dan time aku tulis entry kali ni aku dah muntah 2kali..
Husband aku cakap,hadiah harijadi...walawehhh

No comments: