Thursday, July 21, 2011

Bos Baru lagi

Tahun lepas tukar bos,tahun ni tukar bos lagi. Actually bos pertama itu sudah pencen dan digantikan bos yang aku rase amat hampasgas.Bos pertama aku suka sangat even dia selalu bg aku keje melambak tapi  dia mmg baik..dan aku tak pernah tension dengan dia.Wall fb aku pun xde ler penuh dengan nak marah2.hahaha
Bos kedua?macam hawau!asik keje nak melaga-lagakan orang dan tunjukkan dia tu macam baik sangat, padahal orang tau perangai dia.huh!dan masa ni mg kat wall aku tu byk maki jek..hahahaha

bos yang akan dtg ni hopefully ok,aku tak maukan yang terbaik cukuplah dapat bos yang baik dan ngam dengan semua boleh berbincang dan paling penting "tak cakap belakang dan cakap pusing-pusing"

No comments: