Thursday, June 23, 2011

Selesai Sudah

hari tu takut..takut...xpasal2 (sila click kalo nak tahu).Gelabah tak hingat dunia,semua selongkar tengok fail2 mana2 yang tak hapdet.Sekali pemantauan berkelompok bukan nak tengok kea aku,tapi keja depa.**Menari-nari di sini** .Kemain lagi ko taaaaa,kemain suka lagi.Selesai satu masalah.
Tapi....timbul lagi satu masalah yang aku rasa tak kan habis.Masalah tak puas hati!Bukan aku tapi staff-staff lain kat tempat kerja ni dengan bos.Im lucky sebab?sebab aku tak terbabit sama dalam permasalahan ni.MAcam biase,aku sebokkan hal aku jek.wahwahwah..adaakukisah?Jaga diri sudah kan?Bos aku pergi mengadu pada pegawai yang buat permantauan ni yang staff berkenaan tak dengar arahan dia.WTFun lah bos aku ni.Banyak kali dah aku pesan kat dia,hal pejabat jangan bawa ke luar.Skarang ni, semua dah tau masalah yang bos create sendiri.Haiyooo...wa tak tau!Lepas ni,jangan nak ngadu2 dengan aku macam mane nak handle staff dah benci dan tak ade mood nak kerja dengan lu.
Waktu ketika ini,semua dah panas punggung kat kerusi masing2,masing2 muka dah hitam2 tahan marah.AKu buat macam biase ler..pekak kan telinga,buta kan mata..



adiosssss

No comments: