Wednesday, June 22, 2011

Mak dengan Sinetron Cinta Melody

Besok episode last Sinetron Cinta Melody..Mak dah tak sabau nak tunggu abis esok pasal sinetron ni ler dia tak mau gerak mane2 bile petang.HAHAHA..
Mak cakap dah tak mau terjebak lagi dengan sinetron..cakap jek ekk mak.Nanti bila tengok macam best,sambung lagi ye dok?
Mak aku cakap esok masuk jek waktu asar,dia nak terus solat.Lepas tu nak tunggu sinetron ni.Aku jahat dengki kat mak, aku cakap "camne tibe2 ujann petang esok lebat-lebat sampai ASTRO bongok  tak ade siaran?
Mak aku cakap "tak ape,boleh tengok hari jumaat kul 3 ptg".Diam kejap lepastu cakap lagi "tengok kat internet boleh kan long?Cepatkan dia masuk dlm tenet?"
HAHAHAHA..
Baiklah mak,along sajek jek usik mak.Mintak2 esok petangnya tak hujan..

4 comments:

Nurul Jiyana said...

awal gile nk standby..xyah tggu bsk..skang ni pon leh tgk...;)

ietah said...

skang tgk youtube tu 7menet jek yang..xbeest..hahaha

NormaLiza Mah said...

hmmm.....drop by baca entry...
dan klik2...
sama2 jana tabung nffng...
kunjung2 n klik2 lah..
salam perkenalan....

ietah said...

salam perkenalan liza...
thanks jenguk2 blog saya..
pasti saya ke blog awak..