Monday, June 13, 2011

HOYAY!HAZAMA MENANG

Okleh tu Hazama menang,walopun hati mengharap azri menang.Tapi lagi ok Hazama menang dari Lenajebir menang.HAHAHA.Ntahler!Sure ada peminat fanatik LENA ni menghangatkan trafic blog aku yang macam jalan racik kampung kalau terbaca, tapi adaakukisah?Ni pendapat masing-masing.Aku pun takler kutuk korang kalau minat mana-mana artis pun rite?Dan secara jujurnya aku bukan fanatik AF ke,Mentor ke dan Rancangan Realiti yang selebih-lebihnya.
Tapi kalau perangai molek,tak suka lagakan orang.Aku suka ler tengok,tapi kalau peragai macam haremmmmmm.Kem salam. Walauaepun,tahniah Hazama.Kau memang layak menang.Dari AF4 kalau tak silap aku dia ni mencuba,tapi rezeki dia tak de time tu.Dah rezeki dia menyanyi dengan band Meet Uncle Hussin, then meletop.Rezeki kamu..Paling penting kene mensyukuri rezeki yang allah bagi.Plesss ok nanti jangan jadik poyo,lagipun kau dah pernah masuk dalam dunia artis dah cukup masak kan?kan?kan?

 Moral dari ni ,dalam apa-apa jangan putus asa.Cuba dan cuba dan cuba,ikhtiar dan tawakal selain berdoa..
daaaa

2 comments:

Nurul Jiyana said...

btul 2..sblom ni kite x tgk AF..tp bile Hazama msuk bru kite tgk..x sia2 kite duk ngadap tv..

ietah said...

tahu x ape.;...!!hehehehe..u go boboy..eh!boboy ler pulak..