Friday, August 20, 2010

FENINNNN..@_____________________@

Mentulis perkataan fenin tu pun dah menggambarkan bertapa fenin..fenin..feninnye aku dgn keadaan yang berlaku di tempat kerja ni. Tak hadir keje,xbalik umah lebih 4hari.Kita nak carik kat mana pun tak tahu.Urusan peribadi,majikan memag xcampur.Tapi ini urusan kerja,dahlah tak hadir keje.Call tidak jawab,mesej tidak dibalas.dah mati ke ape???Cara macam ni dah meyusahkan semua orang.aku pun letihlah nak layan benda2 macam ni.Karang dipotong gaji,ada pulak mc.Kalau diamkan makin menjadi2.Perkataan saya digantikan dengan aku bagi feel sikit nak tulis.Bagi korang semua tau macam mane punye menyampahnyer sekarang ni dgn keadaan ni.Wei!Aku ni kalau boleh nak tolong orang melayu,dahlah kat sek ni Guru Besar Cina.2 ketul aje melayu.Dia buat macam ni buatkan aku jadik susah...susah..susah..susah.!Ha Kan!Aku dah bebelkan dekat blog aku sendiri,ni sesi lepas geram versi blog hokey!.Isteri call aku mesej aku bgtau laki xbalik2.Aku nak baut ape?jadik supergirl carik dia?jumpe nenek kebayan?ingat aku tonto ke boleh carik2.Aku ingat dulu masa dah masuk pat keje baru ni xderlah jumpe masalah mcm ni.Nama jek pendidik,otak tak centre!Kalau dah xsayang bini,ingatkan anak.Hush!Keje lagilah,orang berpusu2 carik keje.Yang dah ada keje buat macam ni.Kalau aku Kementerian,dah lama aku kickout orang masalah macam ni.Akuu nak buat Kew8 tolak gaji pun x boleh sebab buatnye dia datang keje tunjuk mc mampus aku.Satu hal pulak karang.Kalau aku tak buat macam tu,senangler idup dia.xg keje gaji jalan.sedapnyerrrrrr goyang kaki. Kalau budak kecik,bolehlah paksa2 pegi sekolah.ni dah tua bangka!dah ada anak pun.Had sabau aku dah melepasi 80%.
Tolonglah pikirkan hal orang lain kat pat keje ni,dah xdatang keje.keje banyak tertangguh.orang pulak nak lap muntah ko yek.
Ok sudah lepas..mayak senang skit hati..Makkkkkk penatlah macam ni!
huh!

2 comments:

wo_ai_nee said...

GILE MENYUSAHKAN !

ietah said...

tau xpa adik aini...
boleh kene blooooaddddd pressure!!!