Tuesday, April 20, 2010

Bila Emosi Malas Menghampiri

Memacam emosi,tapi paling best bile emosi malas.Dah malas,dari perkataan tu pun M.A.L.A.S dah tau mmg malas sangat-sangat tau!Huhh..malas.tau mak aku ni yang aku malas macam ni,confirm kene bebel.Tapi dah malas,nak buat macam mana?Malas lagi.HAHAHAHA.
Hari ni kat office, kerja yang aku buat rekod surat sahaja.Diulang rekod surat sahaja.Tahap malas melepasi betul-betul tahap kerajinan.Nak menulis blog pun malas,Eh! menulis blog rajin,kan sedang menulis blog ni.Ini karang nak balik rumah pun tidak diketahui mahu buat apa.Paberet show ofkoss The Nanny,tak boleh tinggal.Game-game bagai pun aku malas nak tengok.Malam ni malas nak bukak FB.Malas.malas.malas.
Ok dah..

No comments: