Wednesday, March 10, 2010

X APE...

Buat ape yg ko nak buat ta dgn blog ko ni walopon org kata ko mengarut ke hape,ni blog ko kan??Xgune domain sape2 its free..xmo bace dipersilakanlah click yg tanda pangkah kat atas tu.
aku xsuke blog aku asik penuh ngan gambo jek,ade mase adelah gambo.ade mase xpayahlah gambo.
haissshh..xkan nak puaskan hati org lain dgn blog aku??dah masuk tahun ke3 aku berblog n aku blog untuk diri aku,saje nak tulis2 n aku xtau samaada ade pembaca ke x.
Jadik mintak maaflah pade sape2 yg nak aku tambah gambo ke,nak tulis hari2 ke.sbb aku tulis bile ade kesempatan dan aku rase nak tulis.kalau aku privatekan blog aku pon xde sape kisahkan??
HAHAHAHA..oklah adiosss

2 comments:

Just Call Me Zana said...

lah, ko ambik ati ker ape aku cakap semlm? oklah aku mintak maaf.. aku x bermaksud pun nak ckp blog ko mengarut...tapi dlm erti kata lain "mengarut tu means ada isi dan fakta apa yg ko tulis tu"..nampaknya ko anggap lain...well aku mintak maaf banyak2..

ietah said...

x,aku xambik hati..cume aku cam tanyer2 sendiri,naper aku mesti puaskan hati org lain dalam blog aku..bkn ko je cko mcm tu..ade jugak yg lain2 bg msg ubahlah care tulis..masuk kan crita2 menarik..
lah..ni blog suke suki..bukan blog yg baik pun..tulis pun untuk diri sendiri..