Saturday, February 20, 2010

sebulan selepas semangat..apakah??

dolu nak buat setiap minggu...tetibe malas jadik sebulan lebih...ingat x?ingat?saya tulis....eh!tetibe saya pulak...hahahahaha...bln lepas kan kekonon nak update berat..kononlah...tp hampessss!!aku xupdate n aku diet pun xdisiplin.rase nak mkn,aku mkn.rase nak mkn skali,mkn skali mcm tuler.tp yg aku pastikan,aku xmkn tgh malam ok!...hasilnyer slame 1 bln diet yg ntah hape2,dlm istilah lain xdiet pun...dah turun 5kg!seeee...seee...seee...!!tu x diet tu!gaknyer,kalau aku diet tol2 leh turun lg byk kan?ermmm...

aku tulis bolg secare random n ape yg ade dlm kepale otak aku ni.bkn dari segi life aku hari2.tu dah mcm diary.ia semacam luahan hati pd lappy aku?lappy aku?apakah?hahahaha.so ari ni aku sgt enjoy,gajin ler tulis blog.
tp aku cubelah nak tulis byk2 lg.tak janji,cume mencube.
                

No comments: