Saturday, January 2, 2010

AZAM TAHUN 2010

aku ni maybe jenis manusia yg xder azam.atau aku sorang je dlm dunia ni xder azam?erkk..bkn xnak ade azam,tiap2 thn azam xtertunai pun.dan kadang aku lupe haluan tgh jalan azam aku tu.hahahahaha.
akan tetapi.akan tetapi ye kwn2,maybe thn ni ade azam,azam nak kurus.tolong jgn gelak ye.xbaik gelak2kan org.hahahaha.aku gelak xper.azam ni tetibe wujud dlm kotak diari hidup aku,setat semlm.tetibe keluar ayat bau wangi limau kasturi dari mulut emak.oh tidak.
mak ckp "mcm mane ler budak ni boleh beso mcm ni"
waaaaaa.nak nanges aku dgr.mak aku ni,suke keluarkan ayat2 bau limau kasturi.aku dgn slambe ckp"ish mak ni,mak beso..anak pun kene beso mak".hahahahaha.
mlm td mak ckp,tulah jgn mkn sebarang ubat.kan dah makin naik badan tu.erlppp.xder ubat2lah mak sayang.anak mu ini mkn ubat lancarkan period aje.
hubby lak ckp "xpe mak,bdn along ni cepat naik cepat turun".yes!cayang abg.rase mau timang2 dia.hahahaha.xlah,xkan aku larat nak timang dia.
adik aku pun ade byk kali ckp "long,ko ni kan aku kutuk2 ko gemok.ko buat muke slamber cam xder perasaan jek eh.hehehehe.aku kutuk ko xper long,jgn org lain"
a'aa ekk,aku pun xkisah adik aku ckp aku gemok ler.anak gajahler.aku still wat muke dek.
dan mlm smlm jugak,aku ckp kat hubby aku yg aku turunkan berat bdn 15kg thn ni.15kg?ko gile ke ta?hahaha.aku xgile,jauh lg sewel.miahahaha.biau letak sansaran tinggi2.huh,tamaknyer dak ita.maka td aku ke jasin ler membeli nestum dan bisekut serat.semangat nih.semangat.ingat nak mule diet pd ari ni.
sekejapan mak call "long,mak masak ikan sembilang.dtg umah mkn".haiyooo musnahlah impian ku nak diet pd ari ni .02.01.10.dan makin musnah bile mkn properity burger..lalalala
mcm mane ni ta?
xper2......................................
maka dgn ini diisytiharkan ku berdiet bermula pd 03.01.10.dan maybe bermula setiap minggu,blog ini akan diupdate dgn kiraan berat aku..hahahahaha

ok daaah abis..bye2

No comments: