Wednesday, November 11, 2009

IM TIREDDDD....!!!

org kate bukan kehidupan kalau xde dugaan dan cabaran, dlm erti kate lain ujian allah kepada kite.ujian allah atas dosa2 kecil yg kite lakukan dan sebagai peringatan.Tp bile dugaan ni semua berterusan, rase dah xtertanggung dek badan yg merase.berdose ke kite merungut?berdosakah kite mengeluh?.
stakat ni dugaan yg ku terima dapat aku atasi walaupun air mata ni mengalir hari2,kepala nak xbetul  saban jam,org lain jadik tmpt lampias kemarahan (husband aku ler tu).
bukan aku xsuke dugaan2 yg mcm ni,bkn aku menidakkan kekuasaan allah atas dugaan ni semua.aku cube hadapi yg kdg2 buat aku tewas,cube bangkit semula yg semangat ku yg ZERO.mane aku nak kutip2 segala kekuatan?mane aku nak pungut segala semangat aku yg dah luntur??mana?mana?.makin ujung thn makin tekanan yg aku rase.makin nak masuk thn baru mulelah aku mengreves blk azam2 yg aku buat.tertunai kah?ke terbenam jek dlm drive C hotak aku ni??ke azam ni saban thn just cop renew jek??
abis 1 ujian,dtg lg 1 ujian.xabis2 dgn ujian yg aku terima.(kau xredha ke ta?).eh!sape kate aku x redha?aku redha  n redah tau.. ni nak buat PATSKOM pulak.ha??patskom?mcm nak buat software ke?cam nak buat kek?ke cam nak blajar memandu jek?.bile isi sini,merah lak naik kat atas..baki xsame dgn buku tunai..apakah itu??salah isi lg?aku gase same jek dgn statement bank. same dgn baki dlm buku tunai..mulelah kpala otak nak terkeluar n mate pun nak terjojol pandang screen lappy dok pikirkan,awatlah jadik lagu tu??hadap bende alah ni sampai lupe mkn,lupe minum bile ade yg xkene.gase nak bwk tilam bantal busuk bagai nak tido kat opis.(mcm masuk studio wat drawing dulu2 kat uitm)


kesimpulannya!AKU TGH TENSION TAHAP GABAN BUAT BENDE ALAH NI....WAAAA..NAK CUTI SBULAN BOLEH???


No comments: