Sunday, September 27, 2009

perluke diri aku di kenali??

ko agak2 pesal aku tulis tajuk mcm tuh??xder aaa....tibe2 aku rase nak tulis benda ni since aku dah rase lame perasaan yg mcm ni..maybe silap aku pun ade kot sbb jenis yg xsuke tonjolkan diri,buat keje blakang tabir..asalkan keje tu jalan n siap n yg penting NAWAITU ikhlas..
aku xtaulah kalau korang tmpt aku,ape yg korang rase..maybe mcm aku gak ke atau korang buat dek..lantak pi lah kot!..aku bkn kecik hati atau ape,tp mustahil bertahun2 dok same2 name aku still xtau n xkenal..ape kess??aku bkn jenis yg sekali 2 dah tunjuk biol2..kang xpasal2 org kate aku gile..ye x??so aku akan slow n steady jerlah 4 dat time..bile dah rase sesuai,nah.ambik ko..xterlayan aku ckp...hehehehe..
mule dah aku merepek yg lelain....ish dak ita nih..
bkn per..pelik..pelik..pelik...bdk yg same2 report duty bln 2 kenal aku mcm dah bertahun...yg dah kenal lame aku xtau name aku sape..xke pelik tuh??siap leh tanyer..ita??ita mane??pu3 bahgian gak ke?pu3 aku ke?..walaweiii....agak2 aaa tuh..!bkn aku sekor jek yg xkuar program,melambak lg yg xkuau...tp xperlah...aku dah xkisah dah...ko kenal aku x..asalkan kwn aku kenal aku sape sudeyyyy...!!

No comments: