Wednesday, September 16, 2009

OMG..sory maa BLOG...

hi guys..
sori sape2 yg dok tertunggu2 entry baru haku..adess ade ke ta yg nak nengok blog ko nih??...hehehe..ni aku rase paling lame xhupdate blog kan?kan?kan?..lately aku sibuk kat pat keje(tp sempat bukak fb main game..ahaksss..nak citer sepanjang sbulan ni aku rase xcukup 1 entry ni..ermmm..

firstly..
lg 2hari nak raye,umah aku mcm xrayelah pasal blk kg..but dis week aku dah setat cuti khamis 17.09..nengok??baper punyer awal aku stat?cam bebudak xsabo nak gayer ekk??.ishh idokler..besok aku n hubby operasi kemas umah kiteorg yg xbesar mane ni yg gase2 aku sampai tengahri sure setel punyerlah..hehehehe..jumaat lak p umah family aku yg xjauh pun,nolong mak aku kemas umah 4 de last partlah.yg mop2 lantai ni aku kasik tender kat adik aku..asik aku jek sbelum2 ni..skang hambek ko!tahte aku bg kat ko lak dik eh..huhuhu...almaklumler aku ni adik beradik xramai,so korang dah tentu2 leh agak mmg aku jadik lipas kudung time2 gaye ni..ermm luperlak nak bgtau..aku tiap2 raye poser xblk kg hubby t'ganu..kiteorg gayer sini.cume gayer haji jek raye kat sane...

secondly..
aku dapat duit gayer!!..hahahahaha..bos haku bg wei duit gayer..pat keje lame xdptlak duit gaye..td time dpt duit gayer,aku terkebil2 t'panjat pun ade..yerler xpenah dpt..jumlah yg agak byk..bg aku mmg byk..kalau setakat rm10 okies lg..ni lebih!luper lak nak bgtau,bos aku cina p'puan..mmg baik hati..senang nak bertoleransi gaklah..

thirdly..
duit bantuan raye??ape kes aku dpt rm80 jek??siap berangan kalau dpt duit tu nak bg abah aku beli2 brg dapur..dah nak gayerkan..tp aku xderler ingat dpt rm80 tu..agak2 aku dlm rm150 ker..ermm..oklah tu..aku tau pasal aku pun baru masuk gomen since bln 2 haritu..ni baru baper bln...tungguler thn depan sok..ececececeh(cam xpuas hati jek ko ta??)

aper lg ekk??...dahler malas aku nak tulis..

nak tido...zzzzz

sok nak bgun sahur..

daa..



ade mase sambung lg ekk..

No comments: