Sunday, September 27, 2009

berita gembira dari sahabatku

patutlah mlm td aku xdpt ketidoran tido,kejap2 terjaga..rupenyer pada mase yg sama sahabat aku bertarung nyawa melahirkan baby yg 4thn menunggu kelahiran yg pertama.siyess..aku pun same xlelap mate teringatkan dia..padahal aku xtau pun dia nak bersalin..pg td dpt msg dari dia.alhamdulillah syukur anak n ibunye selamat walaupun dia dah xberdaya nak push lg..kehabisan tenaga..anaknye di vacuum...skang baby still dlm pemerhatian..
kaksu ni mmg sahabat karib,walaupun dah xsame pat keje..slalu jugak kami contact,yerlah..dia lah time keje dulu susah senang same2..byk aku kongsi dgn dia pasal keje2 ni..dgn keadaan sekeliling time tmpt keje...
aku senang kwn dgn dia...dia pun senang kwn dgn aku,..family dia pun dah biase dgn aku..ni nak tunggu dia blk umah dulu baru g tgk dia n baby..nanti aku tepek pic anak dia kat sini yek..

No comments: