Tuesday, July 14, 2009

ingat lg x pasal netball aritu?

lupe nak continus pasal game netball aritu.byk betul dugaan sblum nak game ni,dgn org xcukup.carik sane carik sini.dgn baju2 yg xcukup.ini kire ok lgler..game tu mule2 wat 4.7.09.korang tau??aku dpt tau game tu postpone ari ahad 5.7.09 PADA KUL 8.15MLM 3.7.09...bengang aku tau.dgn makanan dah tempah...sabau xsabau jerler aku dibuatnye dgn urusetia netball ni.tup2 ari game tu,ujan dari stat game sampai abis game.korang bayangkanler dah mcm kerbau berkubang kat tgh padang tu.kelubi team dapat no 2..tp bg aku ttp no.1 pasal yg menang tu team polis.mane team ni leh masuk liga komuniti?ni kan team org kpg.besok kalau nak kene wakil dun rim,antau team ni ye kak..
team aku ni stil ok lg even xder latihan tau....main rempuh jek..erm kat sini aku tepek skit2 gambo yher..klau nak tgk byk2 add ler facebook aku...

No comments: