Friday, June 26, 2009

lege2...siap keje aku..aku kembali normal...lalalalala..

erm...sekian lame aku xupdate blog aku ni,ari ni gajin skit nak update.2-3 minggu ni pale otak aku mereng skit.dgn keje nak siapkan on the date.nak kumpulkan bebudak netball balik..erkkk...netball???hahahaha...setelah 2thn menyepi.tean netball kembali semule dgn penambahan ahli yg baru yg lg kukuh insyaallah..meh sini..meh sini..aku nak citer skit pasal team aku ni...ermm...aku xmain..just coach n manager...hehehehe...cam xder gaye je nak jadik coach n manager ye x?tp tuler sbenarnya..alhamdulillah pade mulenyer team aku ni agak teruk gak kene belasah dgn team2 lain..cian diaorg...tp wat pertama kalinyer tahun 2006 team kelubi juara dun rim...then wakil dun rim tuk sukan MSSM..alhamdulillah masuk peringkat suku akhir...means dpt tmpt no 5 dlm melaka...bagi aku ni 1 pencapaian yg amat2 membanggakan..pastu diaorg masuk game liga komunit...dapat no 2 dalam melaka...mengalahkan pasukan SUK2..terkejut x??..aku mmg terkejut...xsia sia usaha diaorg penat turun trainnig ari2..opss lupe nak bgtau..game dalam dun,alhamdulillah mmg diaorg juara..peringkat jasin no 1...ni thn 2006-2007...skang ni xtaulah pasal dah lame xturun trainning...memasing dah berat punggung katenyer...hehehehehe...akupun dah ckp kat diaorg,game ni tuk suke2..jgn pk nak menang...n jgn bergado...tu jerler pesanan aku pade team aku tu...stakat ni,diaorg xpenah gado dgn team lain...team aku semua lemah lembut...hahahaha...pada team kelubi aku doakan semoga korang dpt main game ni sampai habis...kalah menang tu xpenting ok...janji korang hepi...

pade semua yg bace blog aku ni...doakan team aku ni xder tercedere...maklumler 80% mummy tummy...

No comments: