Tuesday, May 19, 2009

Mesyuarat UMNO berkelompok VS kendarat..ngeh..ngeh..ngeh

sebahagian geng pu3 jasin

dengan adah



aku dengan nor..





2 minggu lepas kiteorg dah mula mesyuarat berkelompok UMNO.then kiteorg melaram ngan baju sutera baru yg ditempah,kire dah mcm boria pulak..tp trully,very nice kain dia..aku suke.hehehehe..walaupun aku ni bukan peminat warne pink,tp kaler dia mmg cantik.abis jer mesyuarat berkelompok,kiteorg konvoi reramai g umah kawen ayu,pu3 bahagian gak.korang leh byg x,reramai g dgn pakai baju yg serupe...mcm kendarat daa...hehehehehe..pastu,boleh pulak tu kendarat diaorg warne pink.hehehehe,ape yg aku bygkan dlm kepale otak dah ditanyer pun.aku mkn berempat dgn kak biah,cikin n musliha(yg sllau aku lupe name diaorg nie)...ade pakcik sorang tu tanyer "baju same ni,dari kendarat mana?"...hahaha sadis sungguh pertanyaan pakcik tu.kiteorg ketawa jer ler..."cip kendarat pakcik"....pastu kite org betulkan ler,ckp dari mesyuarat kelompok umno.kami puteri bahagian...tp enjoy pulak rasenyer bile reramai pakai baju yg same...sutera lg...kalau x,kain puteri ngan baju putih.tu jerler bertahun2...thanks kak siti coz susah payah carik kan sutera exclusive tuk kiteorg..

No comments: