Monday, April 6, 2009

bengok...bkn bongok@bengong eh...

korang agak2 aPE tajuk aku tu ekk?leher aku sakit dah 4 hari sbenarnye.aku ingatkan salah tido ke hape ke?kirenyer aku thn gaklah slame 4 hari.tp ari ni aku betul2 xthn,bdn rase panas mcm nak demam.tekak sakit.pas g AG petng td,aku blk umah terus mkn pain killer,ubat demam n ubat selsema even aku xselsema pun.letak kepala bammm....xsedau ape dah.aku tersedar bile mak aku call kate org telekom dtg umah.time tu aku terus ngadu kat mak,aku ckp leher aku sakit...mcm bengkak...aku takut kalau2 kene penyakit yg bkn2...korang tau ler sakit2 skang ni memacam...terus aku kene mrh dgn mak aku sbb pikir bkn2..mak aku ckp aku kene bengok...ha???bengok???ape tur?dulu penah kene skali time kecik2 agk aku ler dlm aku darjah 3..ni umur aku dah nak masuk 30...lame gile..nape tetibe aku kene ni...adaKA sbb aku minum air diamond energy water????...mmg air tu bagus...ish...xkanler...mak aku suh letak nila ngan cuke kat leher...dah biru birat leher aku....hahahahahaha...tp ilang skit sakit aku tur...xnaK AAA tepek gambo kat sini...segan aaaa...

No comments: