Monday, March 2, 2009

sorriiiiiiii.....!!!

Hello!! To myself..(sbb apparently this blog is dead) Sorry darling! Have been neglecting you too much!...uikkk...tetibe lak ckp omputeh nie..pehal ta???hahahahaha...sejak 2-3 menjak ni dah tukar keje,kat sini lak ramai yg speaking,so lidah aku tergeliat ler nak ckp omputeh nie...
ape kene ler aku ni,jap gajin wat blog..jap x...bkn mls ler,cume aku dalam proses penyesuaian keje...ekkk...tul ke aku eja tu??lantaklah...janji aku paham...ahahaha..aku xnak citer dulu pasal pat keje aku yg baru ni..tu lain kali citer pas dah dpt gaji...huhuhuhu...sedih maaa 3bln xdpt gaji,mane aku nak korek duit???tabung ayam mmg sah2 takder.. xkan nak mintak scholarship FAMA kot...huihsss malu jek...!ngan laki aku???heheheheh...mmg dari dulu lg dia tanggung...aku keje ke,x keje ke,mmg dia bg duit..so far stakat nie xpenah lak dia xbg...mintak sure dpt,tp aku segan lak nak mintak lebih2...slalu mintak pun time gaye jek...
aku ni nak citer time aku g ngikut mak aku rombongan cik kiah....hehehehe....jauh siot aku pegi....aku ckp sure ko jeles punyer....aku g...aku g...aku g....aku g melaka jer....ha!kan betul aku kate jauh!ape gelak2...jauh tau kalau jalan kaki...ko nak lagi jauh,ko golek2...xpun jalan itik sure jauh giler....aku kat pat keje ni,pic x upload lg...nanti aku upload yer...ko dgau jer ler dulu aku bebel2...
1 yg boring kat pat keje aku ni...aku xleh chat!!!!...warghhh...tensen mak dek nooonn....semua dah di block,....ok ler....karang aku smbung ekkk.....nak kemas2 nak blk lah...

No comments: