Wednesday, April 1, 2009

orang baru....


mlm td...dalam kul 1.00pg,aku dpt mms dari sepupu aku yg kat jelai...pic anak sedare aku yg latest...huhuhu 3.26kg...can u imaging that???tembam siot!!...geram aku..rase nak cubit2 jer pipi dia..minggu ni nak g jelas lah nak g tgk anak sedare aku ni...namanyer maik aiii panjang ler pulak..berbelit lidah nak nyebut kate bapak aku...hehehehehe..NURATIRA QISTINA..UIKKK!!!!...mesti mak dia ni ari2 tgk spaQ...hahahahaha...time aku dpt mms ni,aku sorang2 kat umah.laki aku ape lg...dah geng dia banghamzah ajak minum,dah elok2 tido tu...bingkas bngun...menonong g....aku xkisah kalau dia geng dgn banghamzah...dah jadik member rapat pun..lah!ape pulak yg aku ngepek nie...sori geng...sambung blk...

aku lak dah xleh tido,hepi pasal kazen aku dpt baby..aku keje mms pd kazen2 lain...hehehehe...even aku dah masuk 7thn kawen xder baby lg,aku tumpang gumbira dgn kazen2 aku yg lelain..

cube ko tgk...tembam kan...!!

No comments: