Saturday, February 7, 2009

nak TambAh Pic Aktiviti Kat Pat Keje Aku

ewah2....hehehehehehe..control jek...


cube ko tgk tukang ngajau nyer...kecik kan???
yargh.....angkat kaki pakcik kamis...wah2 banzack,mcm org bukak silat pulak aku tgk...

nampak x bos aku yg kat depan tur baju oren tudung itam...kiteorg semangat beb.sronok reramai joint



kan smlm aku kate nak tambah pic aktiviti kan?...hehehehe...skang kat opis aku tetiap minggu wat senamrobik...emmm mcm2 gupe...muahahaha..termasukler aku nie.tp kiteorg enjoy per,sbb time2 camni baru ler nak jumpe ngan semua staff ye x?yg paling best,bos aku pun joint skali.tgk?amacam?bagus x bos aku.rase2 aku xpenah skali pun dia escape dtg,kalau tul2 ade hal dia sure dtg gak walaupun kejap.

1 comment:

Le blog 2 Jim said...
This comment has been removed by a blog administrator.