Wednesday, February 11, 2009

HaRi2 TeRaKhIr Aku Di SaMb JasIn

rakan2 pompuan aku kat jasin yg aku tinggalkan...pakat baik2 na.aku tau korang leh pakat baik2...lgpun aku yg byk ckp n kuat tegur ni dah xder...ermm

mula dah sesi nak bg ucapan..




ni boss aku...bionic women...


thank puan...


maafkan salah silap saye....segale teguran,dan pandangan pn...saye akan perbaiki...dan ingat walau kat mane saye g

thanks....ladieysss..

maaf yek....byk kali mrh ko...tp ni ler akak,suke xsuke....i have tooo...nak lepaskan...




aku tulis tajuk ni pun ade rase sedih...ishh..mcm mane pulak kalau aku tepek gambo kat sini..aku penah cakap dkt banglan yg aku xnak wat majlis perpisahan ni.aku xsuke,coz aku mcm rase aku dah xdiperlukan lagi dtg sini.tp ni semua perasaan aku je kot...mane ler ade org begenti xder wat parti per2...ni satu penghargaan pade yg telah berkhidmat.org nak kenang...dan pade org yang diraikan tur pun akan kenang smpai biler2.
td mase aku kelam kabut siapkan keje2,aku ade nampak sorang2 bwk tray g bilik mesyuarat.ati aku dah terdetik dah ni mesti majlis aku nie..mmg sah aku ler...bkn nak over confident...abis tu majlis sape pulak kalau bkn aku????...yg aku tau,aku sorang je nak begenti nie...
kejap tur bangdin ajak aku..."ta, jom masuk bilik meeting"...emmm aku mcm pak turut masuk jer..tp sbelum tu sempat gak capai tisu...aku ni kan kememeh skit...
banglan jadik emcee ler..aku dok sbelah dia...sedih siot..biler turn aku je nak ckp,aku dah mule nangis...suah nak gambarkan keadaan aku mase tur...aku boleh cakap ulang2 kali...hahahahaha...ni kes dah blur lah nie...pandangan aku dah kelabu jer time tur,air mata..emmm..
aku nak tulis lg byk2,tp aku dah nak kene siap2.nak g kursus n taklimat kat hotel orhid.ape2pun...aku tepek skit pic eh...
lg 1 aku nak bgtau...gupe2nyer,ari ni aku last kat SAMB jasin..n ari ni gak birthday big bro aku Banglan.....thanks ma bro alwayz be with me...n support me...thanks byk2..i mean that...

No comments: