Tuesday, February 10, 2009

chaiyok2!!

emmm.pg2 je aku nampak azie,aku dah mcm serba salah nak bgtau dia...aku xnak dia terkejut or dia jadik mcm aku mase mule2 takeover keje2 kak mala.seruis..mmg byk. kalau x ready minda mmg lah...tp aku caye azie boleh buat mcm yg aku buat malah lebih dari tu,insyaallah..aku dh cko kat dia yg aku dh senaraikan kerja2 yg belum settle lg.
aku jarang gile brekpesstt kat luar,tp sbbkan aku last besok kije. aku ikutlah banglan,bangdin n anie g mkn...jauh siot mknnyer....huaaahaaa..mkn kat sempang bekoh tur.xperlah,for the las day aku kat SAMB.
actelly skang ati aku dah campur baur antara pegi ngan x....ishhhhh...!!!!!nie yg aku xsuke ade "BERPERASAAN" mcm ni...mcm mane tempat baru tu nanti?org2 dia mcm mane?mcm kat opis aku gak ke?mcm mane penerimaan diaorg?..aku nie bukanlah PENYENYAP sagt....kecoh siot!!..tp xkan aku nak tunjukkN diri aku yg mcm tu mase mule2??..gile ape!kang xpasal2 kene cop budak xbetul...huhuhuhu...
aku bukan jenis xfrendly....mane2 aku pegi mudah dpt geng sekepala...aku cume xnak masuk campur urusan org,n lebih pade dunia aku sendiri.bkn gak aku anti sosial.agak terkejut gakler org kate aKU xfrendly...sbb dari bebudak lg dalam report card tadika aku cikgu dah tulis dapat 'A' oooo dalam bekawan....aku xsalahkan sape2....ni pandangan masing2lah kan..
ape yg aku harapkan tempat baru tu,penghijrahan aku ni dapat membuka lembaran baru dlm hidup aku.kenangan yg pahit jadikkan panduan dalam idup aku...kenangan yg manis akan kusimpan sampai mati....tp bak kate banglan pun,kenangan pahit pun akan jadik manis bile kite meninggalkan satu2 tempat tur

No comments: